Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1/2kg mascarpone sajt
2 csomag babapiskóta
4 tojás
3-4 evőkanál kristálycukor
kávé
konyak
cukormentes kakaó
A tojássárgájába 3-4 evőkanál cukrot robotgéppel elkeverünk,
belekanalazzuk a mascarponét és továbbdolgozzuk a robotgéppel. A
tojásfehérjébe kevés cukrot teszünk, és robotgéppel kemény habbá verjük.
Fakanállal lágyan belekeverjük a fehérjét a mascarponés tojásos krémbe.
Kb. 2 bögrényi kávét csinálunk, amibe 1-2 kupaknyi konyakot öntünk. A
babapiskótát belemártogatjuk a konyakos kávéba mindkét oldalán, gyorsan,
nehogy nagyon megszívja magát. Egy nagy tálba sűrűn lerakosgatjuk az
áztatott babapiskótát, és rá egy sor krémet teszünk, újra babapiskóta,
majd krém, amíg el nem fogy. Krémmel fedjük be a tetejét. Átszitált
cukormentes kakaóport szórunk a tetejére. Legalább 24 órára hűtőbe
tesszük. Garantáltan mindenkinek ízleni fog! Érdemes a tálalás előtt
1-1,5 nappal elkészíteni, különben kissé folyós lesz a nagy napon.
Persze úgy is finom, csak kevésbé esztétikus.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!