Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
HOZZÁVALÓK
A tészta hozzávalói:
1 és 3/4 pohár liszt,
1csipet só,
1 teáskanál sütőpor,
80 ml olívaolaj,
80 ml tej,
1 tojás
A töltelék hozzávalói:
2 evőkanál olívaolaj,
2 db vöröshagyma,
1 csomag fagyasztott spenótlevél,
1 kis doboz feta sajt,
1 db mozzarella sajt,
2 db tojás,
egy csokor petrezselyem,
só, bors
LEÍRÁS
Egy tálba tegyük a lisztet, a sót, sütőport, olajat, tojásokat,
valamint a tejet. Gyúrjunk belőle tésztát, majd egy órára tegyük a
hűtőbe pihenni.
Addig készítsük el a tölteléket. Egy lábas forrósítsuk fel az
olívaolajat, adjuk hozzá a finomra felszeletelt vöröshagymát. Pár percig
pároljuk, majd tegyük bele a spenótleveleket, sóval és őrölt borssal
fűszerezzük. Nem kell párolni, elég ha jól összemelegítjük. Vegyük le a
tűzről, majd ha kicsit kihűlt, keverjük bele az egész tojásokat, a
reszelt mozzarella sajtot, a felkockázott fetát és a petrezselyemzöldet
is.
A tésztát borítsuk egy lisztezett deszkára, majd nyújtsuk ki körülbelül
40 centi átmérőjű karikára. A nyújtófára tekerjük fel, majd kivajazott
és lisztezett sütőlapra helyezzük. Közepére tegyük a tölteléket, és a
széleit hajtsuk vissza a töltelékre, mintha becsomagolnánk vele, úgy,
hogy a közepe üres maradjon. Forró sütőben 160 fokon süssük 45 percig.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!