Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az olaszok puliszkája a polenta, melynek elkészítése nagyon egyszerű. Én a gorgonzolás polenta receptjét ismerem, ezt szeretném nektek megmutatni:
Forralj fel egy fazékban 2,5 dl tejet. Utána tegyél hozzá 2,5 dl vizet, 25 dkg kukoricadarát és egy kis kanál sót, majd habverővel kevergesd. Az egyveleget lassú lángon főzd egészen addig, míg az le nem válik az edény faláról. A tűzről levéve keverd hozzá a 2,5 dkg gorgonzolát, a 2,5 dkg vajat és tegyél hozzá ízlés szerint egy babérlevelet és egy kis őrölt feketeborst.
Az elkészült polenta akár magában, akár köretként is kiválló!
Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!