Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húst óvatosan kiklopfoljuk – lehetőleg minél nagyobbra –,
megsózzuk, és beterítjük bazsalikomlevelekkel. Ráfektetjük a csíkokra
vágott mozzarellát, meghintjük frissen őrölt borssal, majd a
hússzeleteket felcsavarjuk.
Mindegyiket egy-egy szelet baconba tekerjük, azután a tekercseket kiolajozott tepsibe tesszük, alufóliával
letakarjuk, és 160-170 fokos sütőben körülbelül 20 percig sütjük. Ekkor
magasabbra vesszük a hőmérsékletet, és a szalonnakérget szép pirosra
sütjük. Akkor jó, ha a tekercsek végén egy kicsit kifolyik a mozzarella.
Friss bazsalikomlevelekkel díszítve, krumplipürével körítve tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!