Olasz konyha: Olívás-bazsalikomos tonhalfasírt

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Olívás-bazsalikomos tonhalfasírt

13 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

 


tonhalfasirt

Volt itthon egy doboz tonhal konzervem (E-szám mentes!), ebből szerettem volna valami feltét félét készíteni. A tonhalfasírtra esett a választásom, és mivel fűszerként volt itthon olívabogyó és friss bazsalikom fűszernövény is, így ezzel ízesítettem.

Nagyon finom lett, főzelékhez kiváló feltét, de akár önmagában, salátával fogyasztva főétkezésnek is kitűnő.

Hozzávalók:

1 tonhal konzerv, fél vöröshagyma, fél gerezd fokhagyma, kisebb marék olívabogyó, néhány friss bazsalikom levélke, zsemlemorzsa, himalaya só ízlés szerint, bors, 1 db tojás (vagy őrölt lenmag vízzel összekeverve, ami egyébként jó tojáshelyettesítő is), szezámmag, sütéshez: olívaolaj (vagy kókuszzsír)

Elkészítés:

A tonhalkonzervet lecsepegtetem, majd összekeverem az apróra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a tojással, sóval, borssal, karikákra vágott olívabogyóval, és az aprított bazsalikom levéllel. Utána fasírt nagyságú lapos gombócokat formálok, szezámmagos zsemlemorzsában meghempergetem, és forró olívaolajban (vagy kókuszzsírban) gyorsan átsütöm.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szívesen Zsuzsa.
Üdvözöllek:Edit.

Válasz

Kipróbálom.Nagyon tetszik.Köszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszi Zsuzsikám,hogy tetszik.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez nagyon-nagyon jó! Mintha nekem találtad volna ki!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu