Olasz konyha: Olasz pulyka ropogós

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

  • Olasz pulykaropogós
  • Olasz pulykaropogósHozzávalók 4 személyre:
  • 1 db 1 kg-os pulykacomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál liszt
  • 1/2 kávéskanál pirospaprika
  • 1 mokkáskanál kakukkfű
  • 1 babérlevél
  • 2 dl paradicsom
  • 1 dl narancslé
  • 1 kávéskanál citrom
  • 3 dl csirkehúsleves (1 db leveskockából)
Elkészítés:

A pulykacombot a hentesnél csontjával együtt kb. 2,5 cm vastag szeletekre vágatjuk. A szeleteket megmossuk, és szárazra töröljük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.

Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a húst, és mindkét oldalán megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát, és aranysárgára pirítjuk. Beletesszük a fokhagymát, meghintjük liszttel, elkeverjük, és 3-4 percig kis lángon pirítjuk. A húst a hagymákkal átrakjuk egy tűzálló tálba, a szeleteket elrendezzük, majd megszórjuk a paprikával, a kakukkfűvel, és hozzátesszük a babérlevelet. Megöntözzük a paradicsomlével, a csirkelevessel, a narancs- és citromlével. A sütőbe tesszük, és kb. 60 percig sütjük.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva

Címkék: szárnyasok

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 13 éve

Tenleg nagyon jol nezki es etvagygerjeszto!!!Ezt ki kelll probalnom,a pulyka a kedvencem.Salival meg fogyis is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hú de jól néz ki,de milyen finom lehet!!
Köszönöm Ilikém.
Puszi,jó pihenést kívánok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu