Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szia Editke!Igértem és most leirom számodra a "nevesincs"olasz ételt,amit hazai alapanyagokból is finomra lehet késziteni. Hozzávalók: 2-3 evőkanál étolaj/oliva/,2-3 gerezd apróra vágott fokhagyma, l kicsi száraz és erős csili paprika összetőrve,1/2 kg apró kockára vágott Bacon szalonna, 1/2 l üvedges cukorborsó,1 kis üveg konzerv,szeletelt gomba,1 hámozott paradicsom konzerv/vagy 2-3 hámozott,apróra kockázott hazai paradicsom/ 2 dcl főzőtelszin,l cs./1/2 kg/PENNe tészta,20 dkg parmezán sajt./mivel ez utóbbi túl drága és jó minőségben ritkán kapható,én úgy csalok,hogy 20 dkg Trappista sajtot reszelek le,amihez hozzákeverek a nagyobb áruházakban kapható 1 csomagnyi reszelt parmezán sajtot.Az illúzió igy azért még meg lesz./ Árban ez kb 2000 Ft,elkészitési időben max.25-30 perc! Elkészités:Felteszem a sós vizet forrni.Kibontom a cukorborsó és gomba konzervet,leszűröm.A felmelegitett olajba dobom a fokhagymát,csili paprikát beledarabolom,aztán a Bacon szalonnát üvegesre párolom rajta.Ez csak néhány perc,folytonos kevergetés mellet.Hozzáadom a leszűrt cukorbosót és gombát,valamint a paradicsomot Izesitésül én sót és őrőlt fehér borsot használok..Összeforralom,szintén kevergetve .majd forrón /nem leöblitve a tésztát/hozzákeverem a kifőtt,leszűrt tésztát.Alapos kevergetés közben hozzáöntöm a tejszint,forralom, majd rászórom a reszelt sajtot,összekeverem.Azonnal tálalva a legfinomabb,jó féle vörösborral,nagyon finom és laktató étel.Ezt a mennyiséget,mi hatan nem tudtuk együltő helyünkben elfogyasztani.Remélem Nektek is izleni fog,jó étvágyat kivánok hozzá!Puszillak!Éva
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!