Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
400 g csőtészta
100 g vaj
100 g ementáli sajt
2 tojás
150 g gomba
só
150 g vaj
150 g liszt
1 tojás
Főzd meg a csőtésztát sós vízben, majd add hozzá a fél adag vajat, a reszelt ementáli sajtot, a 2 tojást és a vékonyra szeletelt gombát, amit párolj pár percig a maradék, fél adag vajban.
Ha összeadtad a tészta hozzávalóit, nyújtsd ki vékonyra, és helyezd egy tortaformába.
Öntsd rá a csőtésztás keveréket a tésztalapra és ragaszd össze a széleit tojásfehérjével, majd az étel felszínét kend meg tojássárgájával. Miután az egytálétel teteje megpirult, tálald egy kerek tányérra borítva.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!