Olasz konyha: Epres pulykamell recept

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Epres pulykamell recept

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

Hány személyre: 4 fő
A recept neve: Epres pulykamell
A recept elkészítési ideje: 60 perc
Mennyire könnyű kaja: könnyű
Mennyire körülményes a recept elkészítése: átlagos

Epres pulykamell pulykahúsos elkészítéseA cukrot egy edényben megkaramellizálok, aranysárga karamellt fogok készíteni. Hozzáadom az epret és alaposan kifőzőm, majd egy szűrőn átpaszírozom.
A pulykaszeleteket sózom, majd bepanírozom liszt-tojás- és corn flakes használatával. A zsemlemorzsa helyett használom a mézes corn flakes-t, melyet előtte egy kicsit összezúzok kézzel, hogy könnyebben rátapadjon a húsra. Bő olajban kisütöm. Serpenyőben vagy fritőzben. Én serpenyőt ajánlok, mert az édes corn flakes után az olajat már nem tudom használni és a fritőzbe több olaj kell. Mindkét oldalát szép aranybarnára sütöm, ez a hús vastagságától függően 1-2 percig fog tartani.
Elkészítem az epermártást. Az előzőleg elkészített eperpürébe belefőzőm a friss félbevágott epret, Egy edényben 1-2 percig forralom, éppen, hogy megpuhuljon az eper. A mártást a hús mellé tálalom.




Epres pulykamell pulykahúsos hozzávalók4 szelet pulykamell
kevéske liszt
2 db tojás
1/2 kg mézes corn flakes
1 kg friss eper
10 dkg cukor
olaj


Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu