Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 babapiskóta,
15 dkg porcukor,
20 dkg vaj,
3 tojássárgája,
3 dkg kakaó,
15-20 szem rumos meggy,
3 dl tejszínhab.
Csokoládébomba elkészítése:
A vajat
a cukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót és a keményre
vert tojáshabot.
Beleforgatunk 15-20 szem kimagozott rumos meggyet.
Egy
üvegtál aljára ebből a krémből kenünk egy réteget, majd egy sor piskótát helyezünk
rá. Ismét krém, majd piskóta következik, amíg a piskóta el nem fogy.
Az édességet
lehűtjük. Tálalás előtt cukrozott, felvert tejszínhabbal díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Gundel- palacsinta
Gyömbéres-csokis kocka
Klasszikus Tiramisu
Tiramisu' alla fragola