Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: megtisztított csirke, 15 deka spagetti, 20 deka darált sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 1 deci paradicsomlé, 1 kávéskanál paprika, 10 deka mortadella, étolaj és 1 deci tejföl.
Rántanivalónál nagyobb megtisztított
fiatal csirke hasüregét megtöltjük az alábbiakkal:
15 deka spagettit megfõzünk, leszûrünk és
egy kis vajjal elkeverve, kicsit hûtjük, 20 deka darált
sertéshúst megpirítunk egy serpenyõben,
1 fej vöröshagymával, melyet elõzõleg
megreszeltünk, forró zsírban megfuttatunk. A
húst egy kis sóval, törött borssal fûszerezzük
s egy deci paradicsomlével fedõ alatt pároljuk.
Hogy szép színe legyen és az ízét
is javítsuk, meghinthetjük egy kávéskanál
paprikával, de csak akkor, ha puhulni kezd. Kb. 15 perces
párolás után a húst egy kicsit hûtjük,
majd 10 deka apróra vágott mortadellát és
egy deci tejfölt a spagettivel összekeverünk s ezzel
a csirke hasüregét megtöltjük, majd bevarrjuk.
Most enyhén sózva a csirkét, 5 deka forró,
hevített zsírral leöntjük és középmeleg
sütõben szép világospirosra sütjük.
Kb. 50-60 percig sütjük (természetesen, ha a csirke
fiatal és a húsa megpuhult) és a sütõbõl
kivéve 20 percig hûlni hagyjuk és csak azután
vágjuk fel.
A csirke mártásába tegyünk egy kis paradicsomot,
pirítsuk le és egy deci tejföllel eresszük
fel, majd kissé beforralva öntsük a tálalt
húsra.
Körítésnek fejes- vagy paradicsom salátát
adjunk hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!