Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Betyárkrumpli
Hozzávalók:
20-30 dkg füstölt szalonna
50 dkg füstölt kolbász
50 dkg füstölt oldalas vagy füstölt sonka
50 dkg vöröshagyma
1-2 kg burgonya
só
bors
ételízesítõ
Elkészítés:
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, és
bevagdaljuk, kakastaréjt készítve belõle. Az így elkészített darabokat a
tepsi aljára rendezzük. Befedjük a már megtisztított vöröshagymákból
szeletelt karikákkal, majd erre helyezzük a meghámozott és felkarikázott
nyers burgonya harmadát. A burgonyasort ízlés szerint fûszerezzük,
ezután a kolbászkarikákkal befedjük. Fölé hagymakarikákat sorakoztatunk,
majd ismét a burgonyakarikák következnek. Fûszerezünk, ezután a
feldarabolt füstölt oldalas vagy a vékony szeletekre vágott füstölt
sonka következik, majd a hagymakarikák, és végül a burgonya, amit
természetesen megfûszerezünk. Az így elõkészített ételt beborítjuk
alufóliával, és közepes hõmérsékletû sütõben kb. 1-1,5 óráig sütjük. A
végén levesszük az alufóliát, és addig sütjük, amíg a tetején lévõ
burgonya egy kis színt kap. Ha megpirult, akkor tálalhatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!