Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Negroni koktél
Hozzávalók:
1 rész gin
1 rész campari
1 rész édes vermut
ízlés szerint szódavíz
díszítés
Gin: a borókabogyó és más gyógynővények adják jellegzetes aromáját. Számos koktél kedvelt alapanyaga, az egyik legegyszerűbb a gin-tonic. Most egy kevésbé közismert, de finom változatát ismerhetitek meg.
Vermut: ezt az italfajtát emelném még ki, amely egyfajta fűszerezett bor. Háromféle formában kóstolhatjuk:
Dry: száraz, fanyarabb forma
Rosso: ezzel keserédes, gyógynövényes íz párosul
Bianco: gyülölcsösebb, könnyebb íz, jelen koktélunkhoz ez dukál!
Elkészítés:
Egy koktélos poharat megtöltünk nagyobb jégdarabokkal, rátöltjük a gint, majd a camparit és a vermutot, s keverőpálcával elkeverjük.
Ez egy elég tömény koktél, de ha kicsit frissíteni szeretnénk rajta, nyugodtan töltsünk hozzá egy kis szódát. Ezt mindenkinek az ízlésére bízom. Ne legyen túl sok, mivel akkor elveszítjük az ital jellegzetes ízét. Először nyugodtan kísérletezzük ki kóstolgatással, hogy számunkra hogy a legfinomabb.
Díszítéshez leginkább déli gyümölcsöt ajánlok, legjobb a narancs, annak esetleg csak a héja, de mást is választhatunk nyugodtan.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!