Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti, és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A lisztbe belekeverjük a fűszereket (a pirospaprikát is, mert a lisztnek pirosnak kell lennie), a hagymát felkarikázzuk.
Egy hőálló tálat kikenünk. A csirkehúst beleforgatjuk a fűszeres
lisztbe, és a kikent tálba szorosan, egymás mellé rakjuk. A
hagymakarikákat is beleforgatjuk a fűszeres lisztbe, és rárakjuk a
csirkehúsokra. (Ha még
maradt a fűszeres lisztből, azt is rászórhatjuk a tetejére.)
A tejfölt összekeverjük sóval, borssal,
majorannával, zúzott fokhagymával, esetleg pirospaprikával, a tejszínnel
és az olajjal, és a hagymás húsra locsoljuk. Megszórjuk reszelt füstölt
sajttal.
Alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben sütjük kb. fél órát, majd az alufóliát levéve tovább sütjük további 20
percet. Amikor már szép piros, puha és szaftos, akkor elkészült.
Saláta illik hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Spagetti citromos csirkével
Csirke vadász módra
KÁRTYÁS RECEPT-CSIRKÉS SALÁTA
KÃRTYÃS RECEPT:Ãnnepi-Csirkemell sonkában.