Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A felszeletelt húst süsd elő öt perc alatt meg kevés olajon. A vegyes zöldséget és az almát kockázd fel, párold meg, tedd a sült hús mellé egy tepsibe, de a levet ne öntsd hozzá.
A tejfölt, a lisztet, a tojássárgáját és a felvert fehérjét a mustárral keverd össze, és öntsd rá a zöldséges húsra. Reszelt füstölt sajttal szórd meg, és forró sütőben süsd meg.
Gombás-tojásos tepsis húsAz apróra vágott zöldhagymát, a darált húst és a gombát dinszteld meg, sózd és borsozd, majd a felesleges levet öntsd le. A tojásokat főzd meg, apróra darabold fel, majd keverd hozzá a húshoz. Kiolajozott tepsibe öntsd bele, locsold meg tejszínnel, és szórd meg reszelt sajttal. Sütőben süsd pirosra.
Csongrádi tepsis csirkeA csirkét vágd vékony szeletekre. A burgonyát vágd fel karikákra. Hasonlóan vágd fel karikákra a tojásokat, a paradicsomot, a paprikát. 5 dkg apróra vágott szalonnát süss ropogósra, zsírjával kenj ki egy tűzálló tálat, majd egy réteg burgonyakarikával béleld ki. A zöldpaprika és paradicsom szeletekkel fedd be, és a tejföl felével locsold meg. Ezután a csirkedarabokat sorban rakd rá, majd fedd be tojáskarikákkal és a paradicsom-paprika szeletek maradékával. A tetejére fektesd a maradék szalonnaszeleteket, fedd be a megmaradt burgonyával, és tejföllel öntsd le. Süsd szép pirosra.
A meghámozott burgonyát és a hagymát karikázd fel. A hússzeleteket klopfold ki, sózd, borsozd. A tepsibe tegyél egy sor burgonyát, és enyhén szórd meg sóval és borssal. A szelethúsokat kend be tejföllel, mustárral, majd tegyél rá egy sor hagymakarikát. Majd megint egy réteg burgonya, megkenve tejföllel. Ezután egy kis olajat önts rá, fedd le alufóliával, és süsd meg.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!