Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha egy gyors és nagyon finom ételre vágyik, próbálja ki a következő 3 bruschetta recept egyikét.
Klasszikus bruschetta
Hozzávalók:
4 szelt kenyér, 4 gerezd fokhagyma, Oliva olaj.
A fokhagymát meghámozzuk és elfelezzük. A kenyeret szárazon megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, és megöntözzük Oliva olajjal.
Melegen tálaljuk.
Pestós bruschetta
Hozzávalók:
3 gerezd fokhagyma, 2 kanál fenyőmag, 4 ág friss bazsalikom, só, 2 dkg parmezán sajt, 2 dkg pecorino, Oliva olaj, 4 szelet fehér kenyér.
A fokhagymát meghámozzuk, a bazsalikom leveleket megmossuk és letépkedjük, a sajtot elmorzsoljuk. Minden hozzávalót a mixerbe teszünk és a fenyőmaggal, a sóval elpürésítjük. Majd hozzáadjuk az olivaolajat 4-5 kanállal. Néhány percig állni hagyjuk, közben a kenyeret megpirítjuk és megkenjük a keverékkel. A tetejét parmezán sajttal díszítjük.
![]() |
Csirkemájas gombás bruschetta
Hozzávalók:
6 gerezd fokhagyma, 8 kanál Oliva olaj, 12 szelet bagett, 10 dkg csirkemáj, 2 kis fej hagyma, 5 dkg gomba, só, bors 10 dkg fekete Oliva, 4 paradicsom, fél csokor kakukkfű, fél csokor bazsalikom, 10 dkg mozarella.
A fokhagymát megtisztítjuk és szétnyomjuk, majd az Oliva olaj felével összekeverjük. A bagett szeleteket bekenjük a fokhagymás keverékkel, és félre tesszük.
A májat finomra kockázzuk, és a hagymát is felkockázzuk, a gombát pedig vékonyra felszeleteljük. Egy serpenyőben olajat hevítünk, rádobjuk a hagymát, a gombát, majd átpirítjuk, hozzáadjuk a májat, átsütjük és sózzuk, borsozzuk.
A paradicsomot felkockázzuk, és összekeverjük a kakukkfűvel. A bazsalikomlevelet is felaprítunk, majd összekeverjük az olajbogyóval és a mozarellával. A bagettet előmelegített sütőben megsütjük, rákenjük az Olivás masszát, majd a végén a májas masszát és végül a paradicsomos kakukkfüves masszát. Visszatesszük a sütőbe, hogy jól összesüljük és a végén, salátaleveleken tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!