Olasz konyha: Desszertek, fagylaltok (fórum)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Desszertek, fagylaltok

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 16 éve

Fagyik és más édességek Olaszországból 

Hozzászólások eddig: 3

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon tetszik a recepted Zsuzsa.
Köszönöm:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Portugál rizs  Hozzávalók (4 személyre):  25 dkg rizs, 5 dl fehérbor, cukor, kevés fahéj, szegfűszeg, vaj, ribizli-lekvár. A habhoz: 2–3 tojásfehérje, 10 dkg cukor.Elkészítés:  Felmelegítjük a bort, hozzáadjuk a rizst, ízlés szerint cukrozzuk, fűszerezzük, nem főzzük egész puhára, levesszük a tűzről és lehűtjük. Amikor lehűlt, a massza felét vajjal kikent tortaformába öntjük, megkenjük ribizli-lekvárral, ráhalmozzuk a massza másik felét, sütőben átsütjük. A tojásfehérjét felverjük, hozzákeverjük a cukrot, rákanalazzuk a rizsre, visszatesszük a sütőbe, s addig sütjük, míg a hab kicsit megpirul.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Őszibarack madeirai módon  Hozzávalók (2 személyre):  10 dkg rizs, 6 dl tej, 2 evőkanál porcukor, csipetnyi só, 1 tojás, 2 őszibarack, a tetejére 1 tojásfehérje.Elkészítés:  A rizsből és a tejből tejberizst főzünk. Amikor kezd kihűlni, hozzákeverjük a két evőkanál porcukrot és a tojást. Amikor teljesen kihűlt, cukrozott gyúródeszkára tesszük, nedves kézzel elnyomkodjuk, és pohárral négy pogácsát szaggatunk belőle. Kikent tepsire vagy alufóliára helyezzük, fél-fél hámozott őszibarackot rakunk rá. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, és az őszibarackokra borítjuk. Takaréklángon tíz-tizenöt percig sütjük, amíg a hab meg nem pirul.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu