Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 17 éve
Fagyik és más édességek Olaszországból
Hozzászólások eddig: 3
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Portugál rizs Hozzávalók (4 személyre): 25 dkg rizs, 5 dl fehérbor, cukor, kevés fahéj, szegfűszeg, vaj, ribizli-lekvár. A habhoz: 2–3 tojásfehérje, 10 dkg cukor.Elkészítés: Felmelegítjük a bort, hozzáadjuk a rizst, ízlés szerint cukrozzuk, fűszerezzük, nem főzzük egész puhára, levesszük a tűzről és lehűtjük. Amikor lehűlt, a massza felét vajjal kikent tortaformába öntjük, megkenjük ribizli-lekvárral, ráhalmozzuk a massza másik felét, sütőben átsütjük. A tojásfehérjét felverjük, hozzákeverjük a cukrot, rákanalazzuk a rizsre, visszatesszük a sütőbe, s addig sütjük, míg a hab kicsit megpirul.
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Őszibarack madeirai módon Hozzávalók (2 személyre): 10 dkg rizs, 6 dl tej, 2 evőkanál porcukor, csipetnyi só, 1 tojás, 2 őszibarack, a tetejére 1 tojásfehérje.Elkészítés: A rizsből és a tejből tejberizst főzünk. Amikor kezd kihűlni, hozzákeverjük a két evőkanál porcukrot és a tojást. Amikor teljesen kihűlt, cukrozott gyúródeszkára tesszük, nedves kézzel elnyomkodjuk, és pohárral négy pogácsát szaggatunk belőle. Kikent tepsire vagy alufóliára helyezzük, fél-fél hámozott őszibarackot rakunk rá. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, és az őszibarackokra borítjuk. Takaréklángon tíz-tizenöt percig sütjük, amíg a hab meg nem pirul.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás